Een ruim appartement aan het water.

Caribbean Court 437 is een modern appartement, ideaal gelegen nabij het mooie dorp Kralendijk, aan een lagune van de caribische Zee. Het centrum van Kralendijk, het dichtstbijzijnde dorp, ligt op amper 3 minuten rijafstand, evenals de meeste activiteiten, de belangrijkste restaurants en winkels.

Uw appartement

Het appartement heeft twee slaapkamers, beide met boxspring bedden en uitgerust met airconditioning en plafond ventilatoren..

De hoofdslaapkamer heeft een eigen “dressing” en badkamer ensuite, de andere slaapkamer heeft een seperate badkamer. De comfortabele bedden in de slaapkamers zijn voorzien van 100% katoenen beddengoed, gezellige bedspreien en kussens. Alle deuren en ramen zijn voorzien van muggen horren. Caribbean Court 437 is geschikt voor maximaal 4 personen.

Voor de duikers onder u is er een duikschool naast de deur, waar u terecht kunt voor alle benodigde materialen om van de onderwater wereld van Bonaire te kunnen genieten.

Voor gasten die moeite hebben zich van de 'echte' wereld te scheiden, is er tv, stereo en Wi-Fi en een groeiende bibliotheek met boeken, tijdschriften en bordspellen beschikbaar.

Over Bonaire

Het eiland Bonaire behoort tot de Benedenwindse Eilanden in het Caribisch gebied

Bonaire heeft een tropisch savanneklimaat. De temperaturen zijn vrij constant over het hele jaar met maximum temperaturen rond de 30-32 graden die overdag al vrij snel gehaald worden. Zodra de avond ingevallen is zakken de thermometers langzaam totdat er een ondergrens van 24 tot 26 graden gehaald is. Onder invloed van de Caribische Zee en de noordoostpassaat is er slechts weinig variatie in de temperaturen. In de wintermaanden zorgen deze twee elementen ervoor dat het land wat opgewarmd wordt, in de zomer werkt de wind over de relatief op dat moment iets koelere zee juist weer verkoelend.

De koelste maanden zijn december, januari en februari, de warmste maanden zijn Augustus en September. De temperatuur van het zeewater varieert van 26 °C tot 30 °C

Het belangrijkste kenmerk van Caribbean Court 437 is ongetwijfeld het mooie uitzicht en de rust en stilte die dit appartement te bieden heeft ... met uw eigen privé terras en een gezamenlijk zwembad op het resort om te genieten van een fantastische vakantie.